---

Activitats i serveis de turisme creatiu

Benvolguts amics, 

 Rebeu aquest correu perquè des del programa Barcelona Turisme Creatiu promovem activitats i serveis que considerem d'interès per un nou tipus de viatgers, que desitgen viure experiències creatives a la nostra ciutat.  

 La nostra plataforma ha sigut pionera en la promoció d'aquest turisme i som també fundadors del  Creative Tourism Network®  -   Xarxa Internacional per a la Promoció del Turisme Creatiu - que s'ha convertit en tot un referent per aquest sector emergent.

 És per això que volem aprofitar aquest posicionament per a donar a conèixer les vostres propostes. 

 En què consisteix? 

 Només cal que ens confirmeu si us interessa - a priori -  que blocaires i periodistes que ho desitgin, puguin participar en algunes de les vostres activitats (tallers, cursos, esdeveniments, ...), per tal de recomanar-les als seus lectors i seguidors.  Aquest servei és gratuït i sense cap compromís per part vostre. 

 Perquè ho fem?  

 Perquè rebem regularment sol·licituds per part de mitjans que cerquen propostes originals a Barcelona i creiem que així serà més fàcil posar-los en contacte amb vosaltres.

 Què cal fer?

 Us agrairíem que, en el cas que sigui del vostre interès col.laborar amb aquesta proposta, ens ho cominiqueu a l'enllaç següent.

 

 No cal dir que restem a la vostra disposició per ampliar aquesta informació i atendre-us personalment.

 Finalment, informar-vos que aviat publicarem la nova versió del nostre web, i fins aleshores, seguim promovent les ofertes creatives via les xarxes socials.

 Tot agraint-vos el vostre interès, us saludem,

 Molt cordialment,

 Barcelona Turisme Creatiu

 

---

Actividades y servicios de turismo creativo 

Estimados amigos,

 Recibís este correo porque desde la plataforma Barcelona Turismo Creativo promovemos actividades y servicios como los que ofrecéis, que consideramos del interés de un nuevo tipo de viajeros que desean vivir experiencias creativas en nuestra ciudad.

 Nuestra plataforma ha sido pionera en la promoción de este turismo y somos también fundadores del Creative Tourism Network®, Red Internacional para la Promoción del Turismo Creativo.

 Aprovechando este posicionamiento, queremos dar a conocer vuestras propuestas más en detalle.

 ¿Qué tenéis que hacer?

 Sólo hace falta que nos confirméis si os interesa - a priori - que blogueros y periodistas puedan, en algún momento, asistir o participar en algunas de vuestras actividades (eventos, talleres, clases, …), a fin de recomendarlas a sus lectores y seguidores.  Este servicio es gratuito y no supone ningún compromiso de vuestra parte.

 ¿Por qué lo hacemos? 

 Porque recibimos regularmente solicitudes por partes de medios que buscan propuestas originales y creemos que de esta forma será más fácil poneros en contacto. 

 ¿Qué se tiene que hacer?

 Os agradeceríamos que, en caso de que fuera vuestro interés formar parte de esta propuesta, nos lo especificaseis, en el siguiente enlace.

 Quedamos a vuestra entera disposición para ampliar esta información y atenderos personalmente.

 Por último, informaros que pronto publicaremos la nueva versión de nuestro web y hasta entonces, seguimos promoviendo vuestras ofertas creativas vía las redes sociales.

 Agradeciendo vuestro interés, os saludamos,

 Muy cordialmente,

 Barcelona Turismo Creativo